Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/madar/web/nevnyaklanc.hu/public_html/template/header.html on line 58
A kosarad üres

Kosár megtekintése

Bejelentkezés

:
:

Kosár:Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/madar/web/nevnyaklanc.hu/public_html/template/header.html on line 227
A kosarad üres

Vásárlási információk

Vásárlási információk

Elérhetõségeink:

info@nevnyaklanc.hu

Banki átutaláshoz az adatok:

Név: Madarassy László

bankszámlaszám: 10701520-65475698-51100005 (CIB bank)

Közlemény: a nyakláncon szereplő név

postai utalványhoz: Madarassy László, 2030 Érd, Tusnádi utca 32.

 

 a FUTÁRDÍJ MINDEN NÉVNYAKLÁNC RENDELÉSE ESETÉN INGYENES! (2012.12.28. után leadott rendelésekre vonatkozóan!)

ISMÉTELT KÉZBESÍTÉSI DÍJ (első sikertelen kézbesítés után): 1500Ft.

 

A vásárlás menete

Regisztráció és bejelentkezés nélkül böngészhetsz a webáruházban található termékek között. Amennyiben elégedett vagy a kosár tartalmával, csupán 3 egyszerû lépéssel feladhatod rendelésed:

1. Azonosítás
Ha új vásárlónk vagy, regisztráld magad, hogy a jövõben még kényelmesebben vásárolhass!
Ha már regisztrált felhasználónk vagy, akkor a saját e-mail címeddel és jelszavával tudsz belépni.

2. Szállítási adatok megadása/ellenõrzése
Sikeres azonosítás után mivel az alapadataidat a rendszer automatikusan felismeri elegendõ a "megrendelés feladása" gombra kattintanod.

3. Visszaigazolás
A megrendelés feladását követõen azt feldolgozzuk, majd hamarosan egy e-mail üzenetben kapsz értesítést megrendelésed teljesítésérõl, melyet minden esetben jóvá kell hagynod ( igen-t kiválasztani, ha elfogadod illetve nem-et ha nem. Megjegyzés rovatban külön kívánságaidat is jelezheted felénk) Ezek után nincs más dolgod, csak várni a postást illetve a megrendelésed státuszát weboldalunkon nyomonkövetheted.

4. Teljes összeg befizetése

5. Nyaklánc megrendelése

Fontos, hogy a nyakláncot kizárólag az összeg befizetése után rendeljük meg! Tehát nem a rendelés leadásától kell számolni a kb 15 munkanapot. A rendeléseket minden héten hétfőn adjuk le, tehát hétfőn 12:00 óráig szükséges az összeg befizetése ahhoz, hogy az adott héten megtörténjen a rendelés. Amennyiben ez nem sikerül, következő heti rendelésben tudjuk csak megrendelni a terméket.

 

Fizetés

A fizetésnél az alábbi lehetõségek közül választhatsz:

 

  • banki átutalással (vagy Belföldi postautalványon): legegyszerûbb bemenni egy CIB bankba és befizetni a visszaigazoló levélben megadott számlára a pénzt. Ilyenkor azonnal megérkezik az összeg és nincs kezelési költség sem. Ha nincs CIB bank a környéken, akkor bármely bankból utalhatja az összeget, ezesetben 1 munkanap múlva jelenik meg a számlán az összeg. Ha pedig Belföldi postautalványon szeretné befizetni az összeget, ezt külön jelezze nekünk. Postai csekken bankszámlára történő befizetést nem áll módunkban elfogadni, mert nem jelenik meg a befizető neve a közlemény rovatban, így nem tudjuk azonosítani a befizetőt, tehát adományként kezelünk minden így történő fizetést! Ha kiderül, hogy ki a befizető, az 500Ft-os banki költséget levonjuk a befizetésből.

Szállítás

A termékeket GLS/DPD/Foxpost futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz!

Az egyedi nyakláncok elkészítési illetve szállítási határideje 2-3 hét. Ennél rövidebb határidő sajnos nem oldható meg.

 

Általános szerződési feltételek

A szolgáltatás elektronikus kereskedelmi szolgáltatásnak minősül, amelyet a 2001. évi CVIII. törvény szabályoz. Ennek részletei itt tekinthetőek meg.
Az igénybevevő és a szolgáltató között a megrendelés elküldésekor és annak visszaigazolásakor szerződés jön létre. Ezen szerződés nyomtatásra és iktatásra nem kerül, annak részletei elektronikus úton kerülnek rögzítésre. A mindenkor érvényes szerződési feltételek a weboldal információk pontjában találhatóak meg. Az igénybevevő a megrendelés elküldését követően egy visszaigazolást kap 1 munkanapon belül a szolgáltatótól, ahol a szállítási határidőt, fizetendő szállítási költséget és egyéb információkról tájékozódhat. Ilyenkor az igénybevevőnek lehetősége van a megrendelése áttekintésére, esetleges elírások korrigálására. A vevő adatainak esetleges gépelési hibáit a kiszállításig bármikor módosíthatja (bejelentkezést követően az adatmódosítás menüpontban vagy a telefonon illetve elektronikus levélben). A weboldal és annak szerződési feltételei kizázólag magyar nyelven érhetőek el.

Elállás

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet rendelkezik a távollevők között kötött szerződések esetén az elállásról. A rendelet 5. paragrafusának c bekezdése kimondja, hogy a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállás jogát  olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó. Mivel az oldalon ilyen egyedi nyakláncok elkészítését vállaljuk, ezért az átvételt követően az elállási jog nem gyakorolható.

Carrie nyakláncokra vonatkozó információk:

Arany nyakláncok:

A teljes összeg befizetése után készülnek el a nérve szóló nyakláncok (egyedi láncokról van szó, jól meg kell fontolnod a vásárlást).

Ezüst és Arannyal bevont ezüst nyakláncok:

A teljes összeg befizetése után készülnek el a nérve szóló nyakláncok (egyedi láncokról van szó, jól meg kell fontolnod a vásárlást).

A 2012. december 28. után leadott rendelések esetén a futárdíj minden esetben INGYENES!

 

 

Bankszámlánkra csak Forintban történő utalást tudunk fogadni. Minden más valutában történő utalás banki költségekkel jár a vásárlónak és nekünk is, így ezt sajnos csak a vevő terhére tudnánk fogadni. Ezért szeretnénk kérni, hogy mindenképpen Forintban történjen az átutalás külföldi bankszámláról is. Amennyiben véletlenül mégis más valutában történik az utalás, a banki díjakat a befizetett összegből levonjuk és a fennmaradó összeget állítjuk be befizetett egyenlegként.

Megrendeléstől történő elállás joga:

Mivel minden megrendelhető nyaklánc egyedi, így a Vevőt az elállás joga nem illeti meg. A rendelés lemondása esetén az addig felmerült költségeket meg kell térítenie az Eladó részére.

1 termékhez 1db díszdoboz rendelhető. 

Üzemeltető adatok:

Madarassy László egyéni vállalkozó
Telephely: 2030 Érd, Tusnádi utca 32.
Levelezési cím: 2030 Érd, Tusnádi utca 32.
Adószám: 60187590-1-33
Nyilvántartási szám: 18941719 
Nyilvántartásba vevő hatóság: ÉRD Megyei Jogú Város okmányiroda

 

 

Az általános szerződési feltételek itt tekinthetők meg.